joi, 14 august 2008

Mâncare chinezească

Pentru că mi-e lene să culeg tot textul din meniu, am pozat un fluturaş de la restaurantul chinezesc Bei Jing.

Restaurantul Bei Jing este situat în incinta Maxxa Shopping Center, ceva mai sus de Trident, în cartierul Micro 15. Am mâncat o singură dată acolo şi pot să vă spun că porţiile sunt uriaşe, iar mâncarea - foarte bună. Nu foarte ieftină, dar bună!

Poftă bună!




4 comentarii:

Amalia spunea...

O, ce veste bună, Denisa. Mâncarea chinezească era unul din lucrurile de care mă temeam că o să-mi fie dor după revenirea acasă. Dar acum s-a rezolvat şi asta.

Anonim spunea...

la chinezi..am comandat apa, nu au avut, taitei, nu.prietenul meu a ramas dupa 1 min fara mancare..i s-a luat.. comanda gresita..mie, dupa 5 min imi vine..comanda gresita..dupa 5 min, alta portie..din nou, gresita..pe cand el termina, am primit si eu mancarea comandata..la sfarsit, nota..ma uit pe bon, scria altceva..mi se spune ca nu le merge casa de marcat..la plecare primim asigurari ca nu se va mai intampla...

Anonim spunea...

de dimineata am scris patania mea si a prietenului meu la restaurantul chinezesc. de ce nu publici si intamplarile mai putin placute? noi am mers in urma celor citite pe blog...de ce sa nu stie lumea ca poate sa aiba si experiente mai neplacute?

Denisa Bârgău spunea...

Anonimule, le public, dar toate comentariile intră în moderare. Şi cum eu nu sunt prin zonă dimineaţa... abia acum le-am gsăit.